Trakteer uzelf en reis naar Frankrijk

Geen enkel land belichaamt de grootsheid van Europese reizen zoals Frankrijk. Van de internationale artistieke reputatie van Cannes tot de luxueuze ontspanning van de Rivièra, Frankrijk heeft een opmerkelijk vermogen getoond om een ​​tumultueuze geschiedenis te overwinnen door de levenskwaliteit te verrijken met die ervaringen. De diversiteit van het land zal je gestimuleerd, verzadigd en vragen om meer wanneer je jezelf eindelijk trakteert en naar Frankrijk reist!

In de hele Europese geschiedenis is Frankrijk de onbetwiste pionier geweest op het gebied van sociale revolutie en culturele renaissance. Een verlichte samenleving met klassieke charme, Frankrijk zal je reis naadloos begeleiden door eeuwen van macht en vooruitgang, nederlagen en lijden, die allemaal een essentie van tijdloosheid bezitten. Reis in juli door Frankrijk en zie Bastille Day, een herdenking van de vernietiging van de gevangenis die koning Lodewijk XVI en zijn voorgangers gebruikten om sociale verstoring te stillen en openbare irriterende stoffen te censureren of te martelen. De dag staat symbool voor de waarde van sociale vrijheden en democratisch bestuur voor het Franse volk. Het belangrijkste feest vindt plaats in Parijs op de voormalige locatie van de Bastille.

Ga verder terug in de tijd en verken het Franse platteland, dat rijk is aan Romeinse ruïnes uit de 5e eeuw. Groux-les-Bains, in het zuiden van Frankrijk, staat niet alleen bekend om zijn warmwaterbronnen, maar ook om de ruïnes van Romeinse baden en zwembaden die van deze bronnen afhankelijk waren als bron voor warm water. Aix-en-Provence is een bekende stad die centraal staat in de Franse wijn- en kunstcultuur, maar deelt ook een Romeins verleden als een oude stad met twee aquaducten die de technologische bekwaamheid van het Romeinse volk demonstreren.

Voor een meer unieke ervaring, reis naar de Loire-vallei, een bastion van middeleeuwse kastelen, en beleef een echte Chteaux-ervaring. Veel van de oude en klassieke kastelen hebben kamers te huur, voornamelijk tijdens het zomerseizoen. Er is geen betere manier om ondergedompeld te worden in de Franse geschiedenis; Bovendien bieden de kastelen vaak het beste van het omringende wijngebied.

French Travel: More Than a History Lesson
Niet alleen is Frankrijk een toegangspoort tot de betoverende geschiedenis van Europa, het land dat wereldberoemd is om zijn onweerstaanbare eten, fantastische wijnen en verfijnde levensstijl doet zijn reputatie eer aan. Bezoek Nice om te genieten van de begeerde manier van leven aan de Rivièra, terwijl je de drukte van toeristen vermijdt die naar St. Tropez net langs de kust zwermen. Zorg ervoor dat je in Parijs bent, geniet van een quiche-lotharingen in een lokaal café ergens aan de rand van de stad, naast het beklimmen van de Eiffeltoren of verdwalen in het Louvre. Hoe je ook reist, er is geen manier om de robuuste cultuur en veerkrachtige geschiedenis van Frankrijk te missen.