Wij vertalen van en naar het Nederlands, Frans en Engels. In al deze talen hebben wij jarenlange ervaring met diverse onderwerpen, van vakantiewebsites tot datingsites.

Onze vertalers hebben naast perfecte kennis van de taal ook een zeer goede kennis van de cultuur. Zoals u misschien weet, is het vertalen van een tekst meer dan de woorden en zinnen in de nieuwe taal herschrijven. Het bericht achter de tekst, de uitspraken en eventuele woordgrapjes moeten ook vertaald worden, en dat kan alleen met kennis van de cultuur en de maatschappij van het land.

Om u goed van dienst te zijn stellen wij altijd wat vragen wanneer we een vertaalopdracht binnenkrijgen, zoals: ‘Wie is uw publiek?’, ‘Wat is het uiteindelijke doel van de tekst?’, ‘Komt de tekst op een website, folder…?’. Ons doel is niet alleen de tekst te begrijpen, maar ook uw achterliggende gedachte.

Vraag nu een persoonlijke offerte aan: 

Omdat een vertaling altijd maatwerk is, willen wij graag wat informatie over uw opdracht. We sturen u zo snel mogelijk een persoonlijke offerte.

Velden met een * zijn verplicht

Vertalen Frans Engels Nederlands